Skip to main content

Clubcard

1. Introductie

In 2023 is VV Zeewolde gestart met de uitgifte van een eigen Clubcard. De ClubCards zijn speciaal ontworpen, in huisstijl, met logo VV Zeewolde, vermelding van Clubcard, een kaartnummer, QR code en logo van Winkelhaven Zeewolde.

De ClubCard is in beginsel een betaalmiddel aan de kassa van VV Zeewolde.

Daarnaast nog de volgende voordelen van de ClubCard:

 • Versterkt het Club gevoel “VV Zeewolde”
 • Het is een kortingskaart bij winkeliers in Zeewolde, sponsoren van VV Zeewolde
 • Speciale kortingsacties in de kantine van VV Zeewolde
 • VV Zeewolde bespaart op de pintransactiekosten
 • Op vertoon van deze Clubcard, kun je iemand toegang verlenen

Deze Clubcards bieden we aan voor 10 per kaart. Na het aanmaken van een account, ontvang je 5 euro terug als bonus.  De aanmaakkosten zijn ca 2 per stuk. Er is ook een investering in speciale paslezers aan de beide kassa’s. De 10 (per saldo 5) is een eenmalige vergoeding, verder geen jaarlijkse of periodieke bijdrage voor deze kaart.

2. Aanschaf en gebruik

De ClubCards kunnen worden aangeschaft bij de penningmeester van VV Zeewolde penningmeester@vvzeewolde.nldoor

 • Persoonlijke afgifte, registratie van naam en betaling van € 10
 • Overmaken van € 10 op bankrekening van VV Zeewolde o.v.v. naam en adres. De Club Card wordt dan toegezonden.

De ClubCard staat niet op naam. De ClubCard heeft een kaartnummer, die bij uitgifte / verkoop met de naam van de ontvanger door de penningmeester wordt geregistreerd. Penningmeester heeft toegang tot online systeem met registratie van kaartnummer, naam en emailadres.

Het gebruik van de ClubCard is dus

 • Als betaalkaart in de kantine van VV Zeewolde
 • Aan toonder in winkel etc om gebruik te maken van korting, bonus

Dus zo lang je de Clubcard in bezit hebt, kun je hem gebruiken voor betalingen en kortingen.

De Clubcard is al geactiveerd. Het enige wat je nog moet doen is de Clubcard a) registreren en b) het saldo op te laden.

3. Registreren

Deze Clubcard is in eerste instantie een betaalkaart waarmee je alleen bij VV Zeewolde kan afrekenen. Je clubcard is al voor je geactiveerd. Het enige dat je nog hoeft te doen is de pas te registeren en het saldo op te laden. Het registreren kan op twee manieren: 

Website

Registreren

 1. Op je clubcard staat een CVC code. Om deze clubcard aan jou of jouw team te koppelen dien je naar mijnkniponline.nl te gaan.
 2. Je kiest voor de knop ‘Registeren’.
 3. Nu kom je in een veld waar je kiest voor de manier van registreren. In dit geval is dat “Betaalpas”. Je komt nu in een veld waar wordt gevraagd om je e-mailadres in te vullen. Er wordt nu vanuit het systeem een e-mail verstuurd naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox! Klik op de link in de e-mail om je account te activeren.
 4. Vervolgens kom je via de link terecht op een pagina waar je de clubcard verder kan registreren. Vul hier het nummer van de clubcard in, de CVC code, je e-mailadres en maak een wachtwoord aan. Ga daarna akkoord met de voorwaarden en druk op ‘Registreer’.

De KNIP app

Registreren

 1. Download de KNIP app via de Google Play Store of Apple Store.
 2. Vul je e-mailadres in en druk op ‘Volgende’.
 3. Er is een e-mail verzonden naar het door jou opgegeven e-mailadres. Niet ontvangen? Check je spambox! Open vervolgens de link (op je telefoon) om je KNIP account te activeren.
 4. Vul het pasnummer en de CVC code in die op jouw clubcard staan.
 5. Je komt nu in een scherm terecht waar je de rest van je gegevens moet invoeren. Ga als laatste akkoord met de voorwaarden en druk op ‘Registreer’.

4. Opwaarderen

Om het saldo op je ClubCard op te waarderen zijn er 3 manieren. Onze voorkeur heeft het om op te waarderen aan één van de 2 kassa’s van VV Zeewolde. Je kunt dan met pin of contant betalen, om je betaalkaart op te waarderen.

De 3 manieren zijn:

Via Website

Saldo opwaarderen

 1. Wil je ook meteen saldo op je clubcard zetten? Klik dan op ‘Opwaarderen’.
 2. Voer het bedrag in dat je wilt opwaarderen en doorloop de stappen van iDeal.
 3. Gelukt? Je bent nu klaar om met jouw clubcard af te rekenen bij VV Zeewolde.

Via de KNIP app

Saldo opwaarderen

 1. Om saldo op je clubcard te zetten, ga je naar rekeningen. Hier zie je de betaalrekening van je clubcard staan.
 2. Druk op het plusje of draai naar rechts om te bepalen welk bedrag je op jouw clubcard wilt zetten. Druk vervolgens op het iDeal icoontje.
 3. Doorloop de stappen van het iDeal proces om het saldo op je clubcard te zetten.
 4. Gelukt? Je bent nu klaar om met jouw clubcard af te rekenen bij VV Zeewolde

Via de kassa kantine VV Zeewolde

Naast het opwaarderen van je saldo via de website of de KNIP app kan je dit ook doen aan de bar bij VV Zeewolde door middel van je (bank) pinpas.

Saldo opwaarderen

 1. Geef bij de kassa medewerker aan dat je Clubcard wilt opwaarderen
 2. Geef het bedrag door, medewerker zet bedrag in kassa
 3. Via pin of contante betaling kun je het bedrag van de opwaardering voldoen.

5. Verlies/Diefstal

Aangezien de Clubcard niet op naam staat, kan iedereen die zo’n kaart bezit, betalen en gebruik maken van kortingen.

Bij verlies en / of diefstal zou de vinder/kaarthouder deze moeten afgeven bij VV Zeewolde of melden aan de penningmeester.

De eigenaar van de Clubcard kan zelf via website en/of app de Clubcard blokkeren voor verder gebruik. Het saldo kan worden uitbetaald of doorgezet naar een nieuwe Clubcard.

6. Verkoopacties sponsoren/kortingen

VV Zeewolde zorgt regelmatig voor acties, aanbiedingen, via onze eigen kantine dan wel via sponsoren van VV Zeewolde of winkels uit ons dorp Zeewolde.

Ook zijn er mogelijkheden voor het toevoegen van bonusbedragen (op kosten van de club) of bij betalen automatisch kortingen geven. Er wordt dan een lager bedrag afgeschreven dan de bestelling.

Kijk voor lopende acties en kortingen: vvzeewolde.nl/clubcard/acties

8. TEAM Rekening maken

Met de KNIP app kun je heel makkelijk je teamgenoten koppelen aan dezelfde rekening. Ook zie je precies wie zijn deel al heeft gestort op de teamrekening. Heeft iemand nog niet betaald? Dan kun je direct opwaarderen via de KNIP app!

Je kunt je eigen rekening of een extra rekening gebruiken als teamrekening.

Hoe maak je een teamrekening aan en koppel je je teamgenoten aan dezelfde rekening?

Stap 1. Login in de KNIP App. Let op: dat je je e-mailadres verifieert op je device (mobiel).

Stap 2. Klik de gewenste rekening aan.

Stap 3. Kies vervolgens de optie ‘Personen’ (middelste knopje van de de drie bolletjes onder het saldo). Je komt in het volgende scherm terecht (zie afbeelding hieronder). Druk op het plus teken links bovenin om een persoon toe te voegen aan de rekening.

Stap 4. Vul hier het e-mailadres in van de persoon die je wilt koppelen aan de rekening en dus ook inzicht wil geven in deze rekening. Bij ‘Opmerking’ kun je nog aangeven waarvoor je deze persoon wilt uitnodigen. Dus bijvoorbeeld: ‘Uitnodiging Heren 1. Druk vervolgens op ‘Bewaar’ rechts bovenin.

Stap 5. Je krijgt daarna onderstaande melding te zien met de vraag of je het zeker weet of je deze persoon toegang wilt geven tot de rekening. Druk op ‘Ok’ en deze persoon krijgt de uitnodiging in zijn e-mail.

Stap 6. De uitnodiging wordt geaccepteerd en een nieuw teamlid is aan de rekening toegevoegd.

Aanbiedingen