Skip to main content
Terwijl de lampionnen klaar worden gezet, batterijen gecheckt en de snoepvoorraad wordt aangevuld, wordt regelmatig voetbal.nl bekeken. Gaat mijn wedstrijd wel door? De regen zou best weer spelbreker kunnen zijn voor een heleboel teams waarvoor morgen een wedstrijd op het programma staat. Voor de teams die het geluk hebben op een kunstgrasveld te spelen is de kans van afgelasting een stuk kleiner.

Zo gaat het eerst elftal op bezoek bij VSCO. Twee nummers twee tegen elkaar. Maar dan wel de nummer twee bovenaan tegen de nummer twee onderaan. Net gedegradeerd uit de 2e klasse is het seizoen niet bepaald succesvol gestart voor VSCO. Vorige week werd in Harderwijk verloren van Zwart Wit. Aan de reeks van nederlagen en gelijke spelen moet een keer een einde komen. Wat Zeewolde betreft dan liever vanaf volgende week.

Samen met Zwart Wit, met OWIOS, ZAC en ’s Heerenbroek op het vinkentouw, is Zeewolde in een strijd gewikkeld om de koppositie met als eerste prijs de periodetitel die over de eerste 8 wedstrijden te verdienen is. De laatste weken is het stuivertje wisselen en deze week is Zwart Wit de bovenliggende partij. Zeewolde is prima gestart aan de competitie, alleen de laatste twee wedstrijden lukt het allemaal wat minder met twee gelijke spelen als gevolg. Langdurige blessures zorgen voor hoofdbrekers bij de staf. Spelers uit het 2e elftal en de JO19-1 moeten de ontstane gaten opvullen. Dit heeft dan ook tot gevolg dat de wedstrijd van het 2e elftal morgen niet doorgaat en is verplaatst naar 21 november.

De stand op de ranglijst suggereert iets dat er niet is, namelijk een heel groot krachtverschil tussen beide ploegen. VSCO is er alles aan gelegen om eindelijk 3 punten in huis te houden en zal voor elke meter knokken. Zeewolde zal een beter niveau moeten halen dan de afgelopen weken om met winst uit Oosterwolde te vertrekken. De wedstrijd staat gepland om 14.30 op sportpark De Heughte aan de Zwarteweg 15 in Oosterwolde. Scheidsrechter is Y.E. Youlon.

Wat gebeurt er verder nog op de Horst? Wist je dat het bestuur eens per maand vergadert over alle zaken die spelen binnen onze vereniging? Dat is altijd de tweede zaterdagochtend van de maand. Wil je iets onder de aandacht brengen bij het bestuur? Stuur dan je input naar secretaris@vvzeewolde.nl!

Als het niet teveel meer regent is er een kansje dat op meer velden gevoetbald kan worden dan op de twee kunstgrasvelden.  In totaal staan 20 wedstrijden gepland, te spelen tussen 8.30 en 17.00.

Een paar uitgelicht:

8.30 JO9-3 tegen VVOG

9.00 JO15-2 tegen OWIOS

10.30 JO11-4 tegen Unicum

12.15 MO20-1 tegen SDC Putten

15.15 Zeewolde 9 – Zeewolde 10 (vriendschappelijk)

En natuurlijk nog veel meer. Trek warme kleding aan, stap op de fiets en kom je favorieten aanmoedigen. De kantine is open vanaf 8.00. Is het even te koud buiten, loop dan naar binnen en warm weer op voor een volgende helft.  Fingers crossed dat het met de regen mee valt.

We wensen iedereen veel plezier en succes.