Skip to main content
Het is kletsnat buiten. Benieuwd hoeveel grasvelden onder deze stortvloed aan regen niet veranderen in een onbespeelbare modderpoel waar de plaggen je om de oren vliegen als je er toch op gaat spelen. Na plaatselijk 15,6 mm te hebben verwerkt, volgt op zaterdag een redelijk droge dag. Toch zal onze consul enigszins zorgelijk langs de grasmatten lopen en zich afvragen: is het wel verantwoord voor de gezondheid van spelers om hierop te gaan spelen.
Laten we hopen dat het allemaal een beetje meevalt.

Het is nog een beetje een dun programma omdat de 2e fase nog niet voor alle teams gaat starten. Het zijn vooral de senioren 6, 7, 8 en 9 die graag hun wedstrijden willen spelen. Natuurlijk kijken we allemaal vol verwachting naar de wedstrijd van het 1e elftal tegen Vios Vaassen. De wedstrijd begint om14.30 op sportpark de Kouwenaar aan de Woestijnweg 67 in Vaassen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Beldman. De wedstrijd is te volgen via X #viozee.

Legendarisch is de bekerwedstrijd in 2015 waarbij Zeewolde na strafschoppen won. De andere resultaten zijn nog meer historie en resultaten uit het verleden etc. Zaterdag wordt een geheel nieuwe wedstrijd in een nieuwe competitie met VIOS Vaassen op de 8e plaats met 7 punten. De vorige wedstrijd in Harderwijk zullen de mannen uit Vaassen liefst zo snel mogelijk willen vergeten en dat gaat natuurlijk het beste door een goed resultaat tegen vv Zeewolde neer te zetten.
Zeewolde gaat met een goed gevoel naar Vaassen. De competitie verloopt tot nu toe voorspoedig. Het optreden voor de beker tegen 1e klasser DOS ’37 was meer dan verdienstelijk, alleen met het herstellen van blessures wil het nog niet erg vlotten. Terwijl Zwart Wit haar koppositie probeert vast te houden bij ’t Harde zal Zeewolde dat moeten doen bij VIOS. Twee mooie affiches in de 5e ronde van de competitie.

Wat gebeurt er dan op Sportpak de Horst? Vanaf 8.30 onderling wedstrijden van onze jongste jeugd. In de eerste ronde van de 2e fase om 9.00 JO15-1 tegen SDC Putten. De JO19-1 speelt om 12.45 thuis tegen VVOP JO19-1. Om 12.30 Senioren 6 en 9 en om 15.00 Senioren 8 en 9. Met een graad of 10 is het nog best te doen langs de lijn. Toch te koud of te nat, zoek een plekje op het terras of in de kantine. Onze vrijwilligers staan voor je klaar om je te voorzien van koffie, thee of wat anders.

We wensen iedereen een sportieve zaterdag.