Skip to main content
Als de eerste wedstrijden al weer bijna halverwege zijn, gaat de JO6 om 9 uur van start.  De kleinste talentjes van het dorp krijgen voetballes. Nou ja voetballes, meer leren bewegen. Met enthousiaste begeleiding een half uur lang allerlei spelletjes  met en zonder bal.

 

Na heel wat wedstrijden  is het om 12.30 de beurt aan het 2e elftal. De wedstrijd tegen Epe is een sleutelwedstrijd met als inzet: mee doen bovenin of een stapje terug naar de middenmoot. Dan het hoofdnummer van de dag: Zeewolde tegen EFC ’58. Om 15.00 gaat de wedstrijd van start onder leiding van scheidsrechter Maat. In de voorbereiding werd het eerste treffen op de Veluwade 2-2 na een 2-0 achterstand. Daarna is veel veranderd. Zeewolde is op doelsaldo koploper en EFC verkeert in de onderste regionen. De ploeg uit Ermelo  verloor 3x achter elkaar net als in de eerste wedstrijden bleef het verschil tegen Zwart Wit tot 1 doelpunt beperkt. Nu is EFC in Ermelo voor Zeewolde een heel andere tegenstander dan op de Horst. Het elftal van Carl Aventurin zal de wedstrijd niet licht opvatten. Inzet is het behouden van de 1e plaats op de ranglijst.

Naast ons eerste en tweede elftal wordt het nog drukker met onze lagere senioren elftallen. Om half 1 trapt ook het 5e af tegen SDV Barneveld 7, gevolgd door het 3e om 13.00 tegen Elspeet 2 en weer een kwartier later ons 10e elftal om 13.15 tegen Veensche Boys 7. Om 15.00 ontvangt ons 4e elftal tot slot het tweede elftal van Rood-Wit’58. Genoeg te beleven dus!

Voor onze vroege en late bezoekers een bespaar tip: zet je auto niet langs de weg in de berm. Zoek een plek op de parkeerplaats bij de hockey, een klein stukje verder aan de Horsterweg . Scheelt een bon én voorkomt onveilige situatie bij het op of afrijden van ons parkeerterrein.

We vinden het heel fijn als velen de weg naar ons sportpark kunnen vinden om de eigen favorieten te supporten. Steun je eigen team op een positieve manier en bezorg de vrijwilligers een plezierige dag zij doen het ook voor de lol. Steun al onze teams en kom op de fiets!

Naast de voorbeschouwing op zaterdag 14 oktober verlengen we het stukje voorbeschouwing graag nog even naar volgende week. Volgende week op zaterdag geen programma, maar op dinsdagavond 17 oktober een zeer interessante wedstrijd voor de beker. Tegenstander is 1e klasser DOS ’37, aanvang 20.00. Een mooi test dus!

 

We gunnen iedereen  een sportieve dag.