Skip to main content
Het belooft een frisse start te worden als om 8.30 de eerste wedstrijden worden gespeeld op sportpark de Horst. Een graad of 10 in de ochtend zijn we niet meer gewend. Droog met af en toe een beetje zon en temperaturen die oplopen tot 20 graden. Prima temperaturen om te voetballen en om bij het voetballen te komen kijken.

Samen met welzijn Zeewolde en FlevoFinance organiseert vv Zeewolde vervoer voor mensen die het alleen zijn even zat zijn en het leuk vinden om een wedstrijd van ons 1e elftal te bezoeken. Samen sporten en samen naar sport kijken zijn middelen tegen eenzaamheid en als vereniging dragen we elke dag bij om de kans om je eenzaam te voelen te beperken.  Zaterdag doen we daar nog een schepje boven op.  Een mooie kans om als vereniging onze gastvrijheid te tonen.

De 3e klasse C is vorige week van start gegaan. Met nog 25 wedstrijden te gaan valt er nog helemaal niks te concluderen, behalve dat vv Zeewolde, Hattem,  Zwart Wit ’63 en ’s-Heerenbroek goed zijn gestart met een overwinning.

In de 2e  (van 26 ronden) van de competitie speelt het eerste elftal om 15.00 haar eerste thuiswedstrijd voor de competitie. De mooie 0-3 overwinning op Oene betekent een prima start van het elftal onder leiding van hoofdtrainer Carl Aventurin. Tegenstander Zwolsche Boys is sinds 2017 een vaste waarde in de 3e klasse C. Het afgelopen seizoen eindigde de Zwollenaren op de 5e plaats. De eerste wedstrijd van de nieuwe competitie ging verloren. Zwart Wit ’63 was met 2-0 te sterk.

Omdat één zwaluw nog geen zomer maakt, zijn alle ogen en focus nu gericht op de wedstrijd van zaterdag. Zwolsche Boys zal niet graag op nul punten blijven staan, terwijl Zeewolde de 1e thuiswedstrijd heel graag met winst wil afsluiten. De wedstrijd begint om 15.00 op de Horst en staat onder leiding van scheidsrechter Polman.

Staf en supporters van Zwolsche Boys en de scheidsrechter zijn van harte welkom op ons open sportpark. De toegang is gratis. Vanuit de blokhut worden door Hetty en Nico van der Linden lootjes verkocht, de beroemde gehaktbal en mogelijk meer. De parkeergelegenheid is soms te beperkt voor alle belangstelling. Parkeer de auto s.v.p. niet langs de weg of in de grasranden. De politie in Zeewolde is niet zo sportief om dat door de vingers te zien. Supporters uit Zeewolde: kom op de fiets, dan maken we ruimte voor onze gasten en kunnen we er met elkaar een mooi en sportief feestje van maken. Kan je de wedstrijd niet bijwonen, maar wil je wel op de hoogte blijven? Volg via de posts op X de wedstrijd achter de hashtag #zeezwo.

Het eerste elftal vind het heel fijn als ze door velen worden aangemoedigd. Ben je klaar met je eigen wedstrijd? Kom gezellig een hapje en drankje nemen in onze kantine en kijken naar het 1e elftal. Even geen programma ? Kom kijken en aanmoedigen. Positief en enthousiast ook als het even tegen zit. De aanmoedigingen houden we natuurlijk netjes en vuurwerk laten we over aan de spelers op het veld.

Voor de supporters van Zeewolde nog een datum om te noteren: dinsdagavond 17 oktober. Dan speelt ons 1e elftal vanaf 20.00 voor de beker een thuiswedstrijd tegen 1e klasser DOS ’37. Een leuk affiche en zeker waard om erbij te zijn. Het is al enige jaren gelden dat Zeewolde geschiedenis schreef in de beker. Wie weet kan daar een nieuw hoofdstuk aan worden toegevoegd. Het is sowieso een mooi ijkmoment voor de ontwikkeling van de vereniging in het algemeen en het 1e elftal in het bijzonder.

Voetballen bij vv Zeewolde is veel meer dan het 1e elftal. Ook zaterdag is er weer een ruime keuze aan wedstrijden. Veel meiden teams aan het werk in de ochtend:

  • 10.15 MO15-1 tegen Colmschate
  • 10.30 MO13-1 tegen DIO
  • 11.00 MO17-1 tegen Batavia

En dan naar het seniorenprogramma met:

-12.30 Senioren 2 tegen Bennekom 2

En om 13.00 weet je niet wat je moet kiezen:

Senioren 3 – BAS 2

Senioren 5 – Hoevelaken 4

Senioren 10 – Sparta Nijkerk 10

Met de klapper om 15.00 als alternatief voor het 1e elftal: Zeewolde 4 – SDV Barneveld 7. Kortom meer dan genoeg keuze voor een hele dag voetbal op de Horst. We wensen iedereen een sportieve en plezierige dag.