Skip to main content

Nog enkele dagen, dan is het 30 juni 2022, het officiële einde van een voetbalseizoen, een boekjaar, een jubileumjaar. Ons jubileumjaar. 40 jaar alweer. Een prachtig jaar. We sluiten het af, met vele hoogtepunten. Met een kleine onderbreking mochten we ook weer voetballen. Een heel seizoen, beker en competitie, winst en verlies, promotie en degradatie. En tenslotte nog mooie toernooien. En daarnaast natuurlijk nog vele jubileum-activiteiten en andere activiteiten. Het zit erop. Het voetbalseizoen zit er (bijna) op.

Met onze traditionele vrijwilligers BBQ willen wij alle vrijwilligers, leiders, trainers, coördinatoren, scheidsrechters maar ook de diverse commissieleden bedanken voor hun (vrijwillige) inzet. Onze vrijwilligers zijn het cement van de vereniging. Zonder onze vrijwilligers, geen vereniging.

Bijdragen aan onze wekelijkse trainingen en op zaterdag de wedstrijden. Daarbij ondersteuning van een kantinebezetting, het wedstrijdsecretariaat, scheidsrechters. Iedereen heeft hierin een steentje bijgedragen. Mooi om te zien dat ook steeds meer jeugdleden zich actief inzetten. Hulde! We moeten het met elkaar doen.

Maar achter de schermen werd en wordt ook nog hard gewerkt. Coronamaatregelen weer van stal halen, stormschade verhelpen, voorbereidingen (inclusief subsidiesucces) en uitvoering vervanging van kunstgras op ons hoofdveld, het onderzoek en aanbesteding voor een prachtig LED-scherm, diverse camera’s op het sportpark, renovatie van ons ballenhok en last bus not least: een prachtige nieuwe ruimte voor onze trainers! Allemaal door en met onze vrijwilligers gerealiseerd. Op het Andries Oeben plein….

En laten we onze ledenadministratie, sponsorcommissie (“we hebben gewoon een 2e ring gerealiseerd”!) en kledingcommissie niet vergeten. De jubileumshirts van het 1e elftal waren prachtig (en heel veel geld waard)!

Hulde ook aan de jubileumcommissie. Een fantastisch programma, het hele jaar door voor iedereen wat wils. Van ons jubileumlied, jubileumboek, jubileumavond tot jubileumfeestweekend. En alles wat daartussen nog werd georganiseerd.

De vrijwilligers BBQ was druk en gezellig, vele leden hadden de moeite genomen om elkaar te zien en spreken te zien. En dat is ook wat we gemist hebben. En kenmerkend voor het afgelopen seizoen. Ondanks enkele coronamaanden, hebben we een topomzet in de kantine gerealiseerd, hoogste in de afgelopen 12 jaar. Betekent dat vele leden, ouders, supporters en vrienden ons steunen. En bij ons komen. En ook heel belangrijk, elkaar willen zien en spreken. VERBINDEN! #wemogenweer.

Een aantal vrijwilligers en trainers werden in het zonnetje gezet. Of omdat ze stoppen, of naar een andere vereniging gaan of…. omdat ze gewoon even in het zonnetje gezet moesten worden.

Zoals één van onze leden na afloop treffend zei: Of het nu de spontane karaoke, het dansen op de tafel, de kannen bier, de picknicktafels of de muziekkeuze, het meezingen of meejuichen is. Dit alles leidt tot MEEDOEN. Dat is verenigen. Dat schept een band. Daar staan we voor.

Dank tenslotte aan ons 6e Seniorenteam voor hun geweldige inzet op de Vrijwilligers BBQ. Veel complimenten gekregen, eten was goed en ook de wijze waarop is opgeruimd verdient een dikke pluim. Ook dat is verenigen. Op naar een nieuw seizoen. Fijne vakantie.

Het Bestuur