Skip to main content
Binnenkort verkrijgbaar

Binnenkort is de CLUB CARD VV Zeewolde verkrijgbaar! Voor een klein bedrag in verband met aanschaf en productie, heb je een betaalkaart voor in de kantine van VV Zeewolde. Maarook een eigen VV Zeewolde CLUB CARD met leuke kortingen en aanbiedingen. Gebruik in onze kantine, of te tonen bij onze sponsoren of winkeliers in het dorp.

“De CLUB CARD geeft een boost aan het clubgevoel – Dat is extra winst”

Tegenwoordig wordt (gelukkig) nog maar 10 tot 20% met contant geld betaalt in de kantine. Met je mobiel of pinpas wordt de meeste omzet in onze kantine afgerekend. Makkelijk voor de club, makkelijk voor jezelf, geen of minder risico’s met contant geld. Maar nog wel transactiekosten bij iedere pintransactie. Dat loopt zo in een maand op tot wel € 200 voor onze club.

Met de CLUB CARD VV Zeewolde kunnen jeugdspelers, teams, ouders, supporters en vrijwilligers cashless afrekenen via de aparte module aan onze kassa. Je betaalt alleen nog maar transactiekosten bij het opwaarderen, er zijn dus geen transactiekosten meer bij afrekenen. Dus een besparing van heel veel kosten per maand.

Snel en eenvoudig
De CLUB CARD is eenvoudig en snel in gebruik. Kinderen kunnen zelfstandig en eenvoudig afrekenen. Ook handig als teampot. Maak met je team eenvoudig een teampot op een CLUB CARD aan. Zo haalt iemand eenvoudig een rondje voor het team. De pas kan via de bijbehorende app worden opgewaardeerd. Altijd zichtbaar in de app wie, wanneer stort.

En de penningmeester van de club wordt ook nog blij. Bij opwaardering van de clubcard wordt het geld al rechtstreeks gestort op de bankrekening van de club. Nog een voordeel: bij verlies of diefstal. Saldo op deze betaalpas is bij de penningmeester bekend: gaan we regelen!

En als je zo’n kaart hebt, kun je straks op vertoon van deze CLUB CARD gebruik maken van mooie aanbiedingen, kortingen, in de kantine, bij onze sponsoren en in het dorp!

Veel plezier met onze CLUB CARD!