Skip to main content

Ik begin maar eens positief. Winst van het eerste in een uitwedstrijd tegen EFC. In eerste instantie dachten we dat die Lubberdink 4 keer had gescoord omdat de twitter berichten waren Lubberdink  0-1 enz. enz. enz. Maar dat bleek fake nieuws te zijn. Ik las zelfs dat Ivor gescoord had wat hij anders nooit doet en geloof me geef deze generatie spelers een persoonlijk compliment en ze gaan gloriëren. Prachtig die overwinnaarsfoto in de kleedkamer en wat voor ons als supporters nieuw was dat de huidige hoofdtrainer gewoon in de kantine komt en aanspreekbaar is. Wat een verbetering en klasse.

Het 2e is ook goed op dreef heb ik begrepen. Die kleine heeft weer gescoord en op nieuwe schoenen die hij naar eigen zeggen zelf betaald heeft. Ik vermoed dat hij zaterdag wel eens bij de selectie van het 1ekan zitten. Zaterdag VVOP 1 en NSC 2. Twee verenigingen waarbij het allerbeste er van af is maar er nog genoeg van overblijft. Let wel hun kritiek en woede op dit stukkie wordt onze zuurstof ga ik jullie zeggen. Let wel op de tijden van aanvang. Het 1e speelt om 14.00 uur i.v.m. de plaatsing van oranje in de volgende ronde. Geen kritiek wel wat aandachtspuntjes. Een van de leukste elftallen nam de bar en de muziek over “dat hebben we geweten”. De muziek was wat aan de luide kant. Zei denken waarschijnlijk “zijn oude mensen” ik zeg “maar (nog) niet doof”. Wat een klere herrie. Ben ik naar de leukste VVD’er gegaan die ik ken en zei “als je wilt dat we allemaal op de BBB gaan stemmen moet je zo doorgaan vriend”. Denk ook even na over dat liedje waarbij een woord moet worden mee geroepen. Er zijn vrouwen en kinderen in de kantine.

Ik zag dat de keuken ook is overgegaan op kleedkamer service. Bestel telefonisch bij de keuken geeft het kleedkamer nummer door en het wordt gebracht. Het kan niet gekker. De chauffeur van die BMW was niet zo blij met het stukkie. Zijn vrouw wel. Ze zei nog “het is gewoon een poenige (of bedoelde ze een poeni) auto”. Wat wel leuk was dat het openlucht museum in Arnhem gebeld heeft wie dat geel zwarte hart heeft want daar zijn er nog maar enkele van. Hoorde nog een flauwe  “ADO heeft een Kuyt probleem en heeft een Advocaat in de arm genomen”. Afsluitend met een kleine scoop “welke 2 spelers komen er in de winterstop bij”. Eentje denk ik te weten.

Tot zaterdag 12.30 uur het tweede en om 14.00 uur het 1e. De witte handdoeken heb ik voorlopig opgeborgen.