Skip to main content
Enkele weken geleden hebben Hans en Stan Stokvis aangegeven na dit seizoen te willen gaan stoppen als Teammanagers bij Zeewolde. Na een periode van vier jaar vol passie en beleving vinden zij het mooi geweest en vonden zij het tijd om het stokje over te geven. Uiteraard maken beiden het huidige seizoen af, hopelijk met het afdwingen van de nacompetitie.

Hans neemt na zijn afscheid even tijd voor zichzelf en keert niet direct terug in een andere functie. Met zijn uitgebreide verleden als vrijwilliger zal hij ongetwijfeld terugkeren in een vrijwilligersfunctie indien de tijd daar rijp voor is.

Stan heeft al aangegeven direct als vrijwilliger actief te blijven binnen de vereniging. Zoals het er nu naar uitziet zal dat niet in een vaste rol, zoals Teammanager, zijn. Kijk niet vreemd op als je hem volgend seizoen achter de bar of op het wedstrijdsecretariaat tegenkomt.

Aan het einde van het seizoen zullen Hans en Stan een waardig afscheid krijgen. Langs deze weg willen wij vader en zoon alvast heel hartelijk bedanken voor hun inzet de afgelopen jaren én veel succes en plezier tijdens de laatste maanden!

Technische commissie