Skip to main content
VV Zeewolde heeft de staf van het 1e elftal voor het nieuwe seizoen bijna afgerond. In december 2022 werd al bekend dat hoofdtrainer Carl Aventurin ook aankomend seizoen het vlaggenschip zal aanvoeren en vandaag komen daar de assistent-trainers en de teammanager bij.

Volgend seizoen zullen Abdelkarim Yahiaoui, Gary Watson en Ronald Hoek de assistenten zijn van Carl op weg naar nieuw succes. Gertjan de Roder zal naast zijn taak als kracht en hersteltrainer, ook de rol van teammanager gaan bekleden. Hiermee neemt Gert Jan het stokje over van Hans en Stan Stokvis.

Abdelkarim heeft de afgelopen 4 jaar het 2e elftal (Hoofdklasse) van VVOG uit Harderwijk onder zijn hoede gehad. In zijn zoektocht naar een nieuwe prikkel vond hij Zeewolde op zijn weg. Abdelkarim is een echte liefhebber, 42 jaar oud, woonachtig in Harderwijk en heeft zelf op verdienstelijk niveau gevoetbald. In de toekomst wil Abdelkarim graag op eigen benen staan en zodoende wil hij graag ervaring op doen bij een eerste elftal. Met veel enthousiasme kijkt hij uit naar het nieuwe seizoen.
Op vrijdag 24 februari hebben wij zijn overeenkomst bekrachtigd en wij kijken uit naar zijn komst volgend seizoen!

Ronald Hoek en Gary Watson behoeven logischerwijs minder introductie. Gary Watson zal zijn tweede seizoen in gaan als assistent-trainer van het eerste elftal en heeft het goed naar zijn zin in deze rol. Als rasechte cultuurbewaker van de club vult hij deze rol op zijn manier goed in.

Tot slot zijn wij ontzettend blij met de toevoeging van Ronald Hoek. Ronald heeft zijn verdienstelijke voetbalcarrière afgelopen zomer afgesloten bij VV Zeewolde en bewust even afstand genomen van het voetbal. Helemaal afstand nemen kon hij niet en zodoende is hij dit seizoen de vaste coach van ons onder-21 team in de Beltona competitie. Na een aantal gesprekken heeft Ronald besloten om volgend seizoen een aantal trainingen per maand aan te sluiten bij ons vlaggenschip om het elftal te ondersteunen bij specifieke zaken zoals linietrainingen en om zijn ervaring over te brengen op de jonge spelersgroep. Met het toetreden van Ronald denken wij een prachtige technische staf te hebben met specifieke kwaliteiten.

Gertjan de Roder zal tot slot de teammanager rol gaan overnemen van Hans en Stan Stokvis. Gertjan is zoals gezegd al enkele jaren nauw betrokken bij het 1e elftal. Daar komt komend seizoen de rol van Teammanager dus bij. De spelersgroep is blij met deze uitbreiding en noemen hem al met regelmaat “the GOAT”, wat genoeg zegt over zijn huidige inbreng bij het eerste elftal.

Na het aanstellen van (nieuwe) assistent-trainers en de opvolging van Hans en Stan is enkel de positie van keeperstrainer, door het vertrek van Sjoerd Rijper, nog vacant bij het eerste elftal. Heb jij ervaring en interesse in deze rol? Neem dan contact op met de technische commissie via tc@vvzeewolde.nl.

Tot slot willen wij Carl, Abdelkarim, Gary, Ronald en Gert Jan heel veel succes en plezier wensen aankomend seizoen!

De Technische Commissie