Skip to main content
VV Zeewolde is erin geslaagd haar gewenste trainer te vinden voor de 17-1 voor het seizoen 2023-2024. Na een uitgebreide zoektocht zijn wij erg blij met het binnenhalen van Lorenzo van Slimming. Met het rondmaken van Lorenzo zijn alle trainersposities van de selectieteams naar wens ingevuld voor het nieuwe seizoen. Lorenzo is 24 jaar oud en woonachtig in Almere samen met zijn vriendin en stelt zich zelf graag aan jullie voor.

Voetbal is mijn passie! Vanaf mijn vijfde jaar heb ik op hoog niveau gevoetbald. Ik ben gestart bij o.a. Zeeburgia, Almere City, FC Volendam, SC Cambuur en VV Katwijk. Door mijn voetbalcarrière heb ik een grote passie opgebouwd voor het trainerschap.  Sinds 2020 ben ik daarnaast de trotse eigenaar van voetbalschool FOOTBALL DIRECT SHOTS in Almere en Blaricum. Vanaf september start ik ook bij VV Zeewolde!

Ieder kind is uniek en heeft zijn eigen talenten en ontwikkelingen. Uiteraard ben ik als trainer zeer gedreven om spelers te helpen hun droom te verwezenlijken. Mijn carrière als trainer is begonnen bij FC Volendam, AS’80, Sporting Almere en BVV’31.

Tijdens mijn stageperiode bij FC Volendam heb ik mijn Junioren pupillen en UEFA C diploma behaald. Daarnaast heb ik mijn opleiding Sport en Bewegen afgerond. Vanaf september 2023 ga ik met heel veel plezier de JO17-1 trainen bij VV Zeewolde!

Mijn doel voor het komende seizoen is om spelers tijdens mijn trainingen te ontwikkelen op diverse technische vaardigheden, tactisch inzicht en fysieke fitheid.

Goede communicatie staat bij mij centraal. Ik help de spelers om het beste uit zichzelf te halen op voetbal en mentaal gebied. Bij mijn trainingen wordt er hard gewerkt, maar ik zorg ook zeker voor plezier en zelfvertrouwen. Hierbij ligt de nadruk op het verbeteren van de prestaties van de spelers, zowel individueel maar ook in teamverband. Mijn motto: talent is a gift, hard work a quality!

Ik voel mij erg welkom bij VV Zeewolde en heb superveel zin om te starten met het JO17-1 team! Wij wensen Lorenzo heel veel succes en plezier!

De komst van Lorenzo betekent ook het afscheid van de huidige trainer Erwin Koelewijn. We zijn ontzettend blij met de inzet van Erwin afgelopen seizoen, die eigenlijk geen hoofdtrainer wilde zijn maar toch voor de club zich dit seizoen vol overgave heeft ingezet. De Technische Commissie is met Erwin in gesprek over een nieuwe functie voor het komende seizoen. Wij danken Erwin voor zijn inzet het afgelopen jaar! Evert Johan Rook zal aanblijven als leider bij de  JO17-1.