Skip to main content
De 21-jarige talentvolle speler uit Harderwijk heeft zijn keuze gemaakt om volgend seizoen zijn kunsten op de Horst te komen laten zien!
De buitenspeler heeft vanaf de pupillen bij DVS’33 gespeeld en hier alle selectie elftallen doorlopen. Daarnaast heeft hij reeds ook al in het eerste elftal van DVS’33, uitkomend in de 3e divisie, een aantal wedstrijden gespeeld.

Als Technische Commissie zijn we heel blij met de keuze van Karim en we kijken dan ook met enthousiasme uit naar zijn komst. Tevens is hiermee de wens vervult om voorin extra kwaliteit toe te voegen aan de A-selectie.

Karim zelf over zijn beslissing: “ik ben heel enthousiast over de toekomstplannen van vv Zeewolde en ik zie het als mooie uitdaging om Zeewolde naar een hoger niveau te brengen. Ik voetbal al sinds de F1(JO9-1) bij DVS’33 in Ermelo en heb hier alle selectieteams doorlopen tot aan het 1e elftal.
Momenteel ben ik bezig aan een goed seizoen en hoop ik dit door te trekken bij Zeewolde en mijzelf verder te ontwikkelen. De enthousiaste en goede gesprekken hebben mij overtuigd om de stap naar Zeewolde te maken en ik wil graag een belangrijke speler worden op mijn positie (linksbuiten). Ik houd ervan om de actie op te zoeken, zowel binnendoor als buitenom. Ik kijk uit naar volgend jaar!”

Wij wensen Karim heel veel succes en plezier!

Technische commissie