Skip to main content
SPELERSNIEUWS | Yannick van Zwam keert per direct terug bij vv Zeewolde

VV Zeewolde heeft zich per direct versterkt met middenvelder Yannick van Zwam. De Zeewoldenaar speelde tot de JO15 al bij vv Zeewolde, waarna hij de overstap maakte naar de jeugdopleiding van sc Heerenveen. Na het voltooien van de opleiding bij Heerenveen, heeft hij gespeeld bij DVS in Ermelo om vervolgens voor zijn studie naar Groningen te verhuizen. Hier heeft hij de laatste 2 seizoenen in een vriendenteam bij de Knickerbockers gespeeld.

Yannick zelf over die beslissing: “ik ben heel enthousiast over de toekomstplannen van vv Zeewolde en ik zie het als mooie uitdaging om Zeewolde naar een hoger niveau te brengen. Ik wil het voetbal graag weer in de regio serieus oppakken gezien mijn verhuizing terug naar het midden van het land (vermoedelijk Amersfoort). Dat is de belangrijkste motivatie om voor Zeewolde te kiezen. Naast mijn werk vind ik vv Zeewolde een hele mooie club, waar ik mij altijd thuis heb gevoeld en met open armen ben ontvangen! “

Als Technische Commissie zijn we heel blij met de keuze van Yannick en we kijken dan ook met enthousiasme uit naar zijn komst. Tevens is hiermee de wens vervuld om tussentijds nog een versterking aan de A-selectie toe te voegen. Yannick zal per direct inzetbaar zijn en sluit volgende week aan bij de groep.

De Technische Commissie