Skip to main content
De technische commissie van VV Zeewolde is verheugd mede te delen dat met Carl Aventurin overeenstemming is bereikt over een verlenging van zijn contract als hoofdtrainer van het eerste elftal. Dit betekent dat Carl ook in het seizoen 2023-2024 de A-selectie van VV Zeewolde onder zijn hoede heeft.

De komende weken en maanden is het doel om verder te bouwen aan de selectie, waarbij continuïteit essentieel is volgens beide partijen. Na een stroeve start is er veel vertrouwen en positiviteit in en rondom het elftal. Zowel Carl als VV Zeewolde hebben het volste vertrouwen dat de ingeslagen weg zal leiden tot de gewenste resultaten en kijken uit naar het vervolg van de samenwerking!

Ook Ruben Schipper heeft zijn overeenkomst met de club verlengd als Hoofd Trainers Coördinator en trainer van het 2e elftal. Het 2e elftal heeft dit seizoen een metamorfose ondergaan en is drastisch verjongd. Het elftal laat, onder leiding van Ruben, wekelijks een goede indruk achter in de 1e klasse met verzorgd voetbal. In zijn rol als trainerscoördinator zal hij samen met de TC, coördinatoren en trainers, verder werken aan het opleiden van kader en het structureren van de voetbalprocessen.

In deze driehoek mag ook de trainer van de JO19-1 niet ontbreken. Levi van Rijn zal ook volgend seizoen de JO19-1 onder zijn hoede nemen. Dit seizoen heeft Levi samen met Arnoud Bostelaar laten zien dat hij een enthousiaste bevlogen trainer is, die zijn draai binnen de club helemaal gevonden heeft. Bovenal gepaard met een mooie ontwikkeling van zijn team. Wij zijn daarom erg blij dat ook deze samenwerking een vervolg krijgt volgend seizoen.

Wij wensen Carl, Ruben en Levi heel veel succes in het lopende seizoen en kijken uit naar de toekomst!

Technische Commissie