Skip to main content
Ons bereikte het droevige bericht dat afgelopen donderdag geheel onverwachts en plotseling onze oud verzorger en vrijwilliger Paul Berkel is overleden. Paul was jaren de verzorger van het 1e elftal en was altijd bereidt om ook andere te helpen die verzorging nodig hadden. Daarnaast was Paul intens betrokken bij de jaarlijkse uitwisseling met Berwick Rangers. Hij maakte zelf de reis naar het noorden van Engeland een paar keer mee.

Paul was recent nog aanwezig op onze jubileumdag. Hij werd gekozen in het Sterrenteam 40 jaar VV Zeewolde (foto, bovenste rij eerste vanaf rechts). Hij keek met vertrouwen naar de toekomst en was van plan het 50-jarig bestaan van de club nog mee te maken. Paul  is 77 jaar geworden.

We wensen zijn vrouw Fenny, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte met het dragen van het verlies.  Op woensdag 31 augustus van 19:30 tot 20:30 uur is gelegenheid om afscheid te nemen van Paul Berkel. Uitvaartplechtigheid is vrijdag 2 september om 14:30 uur. Adres: Uitvaartcentrum van het Crematorium, Dodeweg 31 te Leusden. De uitvaartplechtigheid is ook te volgen via een link met inlogcode.

Paul was een fijn en geliefd mens. Hij is niet meer, we zullen je missen !

Het bestuur van VV Zeewolde