Skip to main content

Beste leden,

De afgelopen weken heeft de TC samen met coördinatoren en trainers hard gewerkt aan de (voorlopige) teamindeling voor het seizoen 2023-2024. De indeling is bijna af. Voor de O13, O11, O9 en lager is de indeling definitief. De selectieteams van O15, O17 en O19, en de ontwikkelteams, zijn nog niet definitief. De ontwikkelteams O17 en O19 zullen wij later presenteren. De rest zal in de komende weken gepresenteerd worden.

LET OP! De voorlopige selectie (O15, O17, O19) kan nog wijzigen. Dit betekent dat de mogelijkheid bestaat dat je bij de definitieve indeling niet in een selectieteam maar in een ontwikkelteam terecht komt. 

Voor enkele teams zijn we nog op zoek naar trainers en leiders. Heb je interesse? Mail dan naar tc@vvzeewolde.nl

Vanaf maandag 5 juni zullen de trainers van de nieuwe teams jullie uitnodigen voor de eerste trainingen in de nieuwe teamsamenstellingen. De trainers kunnen gebruik maken van de ballen en hesjes die zij begin van het seizoen 2022-2023 hebben gehad. Het trainingsrooster is hierbij van toepassing. Na de zomervakantie zal er een nieuw trainingsrooster ingaan.

Belangrijk voor de O9
In het seizoen 2023-2024 rollen wij het project gelijke kansen verder uit naar de JO9. De teamindeling staat niet vast voor het gehele voetbalseizoen en wordt flexibel gehouden. Aan het eind van iedere fase wordt er geëvalueerd en kunnen er roulaties plaatsvinden tussen de teams en spelers. Voor de eerste fase zal de JO9-1/2 uitkomen op eenzelfde niveau, eveneens zal de JO9-3 tot en met 7 ook uitkomen op eenzelfde niveau.

Technische commissie