Skip to main content
Het bestuur onderzoekt het incident dat plaatsvond op het terras tijdens de wedstrijd VV Zeewolde – Advendo’57. Tijdens dit incident raakten supporters van vv Zeewolde slaags met supporters van Advendo’57. Diverse supporters van beide verenigingen lieten zich van hun slechtste kant zien. Een situatie die we als bestuur totaal onacceptabel vinden. Iedereen moet zich bij VV Zeewolde veilig voelen.

Bijzonder jammer dat veel aandacht uit moest gaan naar dit incident, terwijl ons eerste elftal, een buitengewoon knappe prestatie heeft neergezet op het veld. Een jonge selectie, die ondanks de nodige spanning en onervarenheid met een 3-0 overwinning een schitterend resultaat neer heeft gezet.

Heb je iets gezien of wil jij je verhaal kwijt? Dan kan je contact opnemen met Raoul Boonstra, secretaris van VV Zeewolde via secretaris@vvzeewolde.nl.

In de loop van de week zal het bestuur communiceren welke maatregelen worden getroffen voor de derde ronde van aanstaande zaterdag, waarbij wij Enter Vooruit zullen ontvangen. Ons doel is daarbij massale, positieve ondersteuning te bieden aan ons eerste elftal dat dit meer dan verdiend. Dit alles op inclusieve en veilige wijze voor alle bezoekers.

Het bestuur wil tot slot benadrukken dat sportiviteit en respect naar elkaar van iedereen op ons sportpark wordt verwacht. Bij VV Zeewolde is iedereen welkom, ongeacht zijn of haar achtergrond, huidskleur, geaardheid of welke andere vorm van onderscheid dan ook.

Bestuur VV Zeewolde