Skip to main content
Het kan je bijna niet ontgaan dat we nog altijd de nodige vrijwilligers zoeken, voor taken op en buiten het veld. Waar de uitdaging vorig jaar lag in het bezetten van de kantine op zaterdag, lijken deze tekorten inmiddels redelijk onder controle. Op diverse andere plaatsen binnen de vereniging zoeken we nog versterkingen. In onderstaande een greep uit de openstaande vacatures. Staat er iets voor jou bij? Schroom dan niet om contact op te nemen!

 

Trainers

Voor de JO12-1 en de JO17-4 zoeken wij een enthousiaste trainer die in staat is plezier en de ontwikkeling van jeugdspelers aan elkaar weet te koppelen. In deze functie train je het team twee keer per week en coach je het team op zaterdag tijdens de wedstrijd. Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met de Technische Commissie via tc@vvzeewolde.nl.

 

Communicatietalent(en)

Voor onze communicatiecommissie zijn we op zoek naar vrijwilligers die goed kunnen schrijven, grafisch kunnen vormgeven of goed zijn met beeld en geluid. Kan je daarbij ook het overzicht bewaren én verantwoordelijkheid nemen? Dan kan jij wellicht de leiding nemen over deze commissie! Wil je één van voornoemde taken op je nemen? Neem dan contact op met onze secretaris Raoul Boonstra via secretaris@vvzeewolde.nl.

 

Barman/Barvrouw donderdagavond

Wegens het stoppen van meerdere vrijwilligers zijn per direct op zoek naar één of meerdere vrijwilligers die het leuk vinden om de kantine te bezetten op donderdagavond. Dit kan je als individu doen maar bijvoorbeeld ook met iemand als duo. Op deze avond trainen vooral de selectieteams in de jeugd en ons eerste en tweede elftal. Daarbij zorg jij voor een hapje en een drankje en mag je er gerust ééntje meedrinken. Voor deze vrijwilligersfunctie zoeken we iemand die minimaal 18 jaar is omdat er alcohol wordt geschonken en minimaal éénmaal per maand beschikbaar is, uiteraard mag meer altijd! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met onze donderdagavond coördinator Raoul Boonstra via secretaris@vvzeewolde.nl.

 

Kantinecoördinator zaterdagochtend

Zoals aan het begin van dit bericht gemeld is de bezetting van de kantine goed onder controle. Naast kantinemedewerker heeft iedere shift een coördinator die verantwoordelijk is voor de kantine. De bezetting voor de zaterdagochtend is daarbij heel krap en willen we dan ook graag uitbreiden. Hiervoor zoeken we dus een man/vrouw die hopelijk al wat ervaring heeft in de kantine en deze rol op zich wil nemen. We vragen een beschikbaarheid van eens in de drie/vier weken op zaterdagochtend van 8.00 tot 14.00. Herken jij jezelf hierin en heb je tijd over? Neem dan contact op met ons bestuurslid Facilitaire Zaken Nico Hoogkamer via bestuurslid-fz@vvzeewolde.nl

 

Wedstrijdsecretariaat

Iedere zaterdag ontvangt ons wedstrijdsecretariaat onze eigen trainers, leiders en scheidsrechters. Daarnaast ontvang je de tegenstanders en vertel je hen waar de kleedkamer is en op welk veld onze gasten spelen. Praat jij makkelijk en ben je een echte gastheer/gastvrouw? Dan zoeken we jou! Je kan direct een ochtend (7.30-12.30) of middag (12.30-18.00) aan de slag eens in de vier tot zes weken. Als dit je aanspreekt neem dan contact op met onze secretaris Raoul Boonstra via secretaris@vvzeewolde.nl.

 

Zien we jou binnenkort als vrijwilliger?