Skip to main content
Een prachtig nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van VV Zeewolde dient zich aan: het 1e elftal gaat op trainingskamp buiten onze eigen landsgrenzen. Door een bijdrage van een groep sponsoren van #makinghistory en een verplichte eigen bijdrage van de spelers en stafleden zelf is dit weekend mogelijk gemaakt.

 

Programma
VV Zeewolde zal aankomend weekend mee gaan doen aan een georganiseerd toernooi in Albufeira, waar er tegen drie andere amateurclubs wordt gestreden om de Algarve cup, middels drie wedstrijden van 30 minuten.

Los van het toernooi zal het eerste elftal een aantal trainingssessie en groepsactiviteiten doen, waarbij de uitstekende faciliteiten geregeld zijn door de organisatie van het trainingskamp.

Aanwezigheid bestuur
Naast de spelers en staf zullen ook Johan Henkes (bestuurslid technische zaken) en Ger Blom (voorzitter) reizen naar Portugal. Johan Henkes zal vanuit zijn functie contact houden met spelers en staf en gesprekken voeren, samen met hoofdtrainer Carl Aventurin. Ger Blom zal met de sponsorcommissie onze hoofdsponsor Hans van Dijk (Flevo Makelaars) vergezellen als dank voor hun waardevolle inspanningen en bijdrage aan de vereniging.

Support op afstand
Wil jij ons 1e elftal volgen tijdens het trainingskamp? Dat kan! Wij hebben ons creatieve brein, Simon Otten, bereid gevonden mee te gaan om foto’s en filmpjes te maken van de diverse activiteiten. Houd de sociale kanalen dus goed in de gaten dit weekend! Zou kan jij ons 1e elftal supporten op afstand!

Wij wensen de spelers en staf sportiviteit en succes toe tijdens het trainingskamp en kijken uit naar de 2e seizoenshelft!