Skip to main content
De technische commissie van VV Zeewolde heeft haar eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen. Nassim El Ablak zal in de zomer de overstap gaan maken van DVS’33 uit Ermelo naar Zeewolde.

Nassim is een multifunctionele speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Hij doorliep de jeugdopleiding van Zwart-Wit’63, PEC Zwolle, Heerenveen en Fortuna Sittard en maakte in 2019  de overstap naar de A-selectie van Fortuna Sittard waarmee hij twee seizoenen in de Eredivisie speelde. De laatste 2 jaar stond hij onder contract bij DVS’33 uit Ermelo, actief in de 3e Divisie.

 

Uiteraard is de technische commissie blij om een dergelijke kwaliteitsspeler toe te voegen aan de selectie om haar ambities kracht bij te zetten. Met o.a. het aantrekken van Nassim hopen wij de volgende stappen te zetten in het proces. Naast Nassim en het inpassen van eigen jeugd, verwachten wij nog een paar spelers te verwelkomen om de selectie helemaal compleet te hebben voor het nieuwe seizoen.

 

Nassim over zijn opvallende overstap: “Logischerwijs is het geen normale stap vanuit de 3e divisie naar een 3e of 2e klasser. Ik heb er zelfs over nagedacht om te stoppen met voetballen, omdat de laatste jaren het plezier ontbrak. Door het contact met Carl en Johan en de gesprekken over mijn persoonlijke ambities voor het nieuwe seizoen, lieten zij in alles blijken mij heel graag te willen hebben. Dit gaf heel veel vertrouwen en de juiste energie, er ligt een duidelijk plan! Gesprekken met andere divisieclubs kon ik zodoende eenvoudig naast mij neerleggen, Zeewolde is de uitdaging waar ik vol voor wil gaan en ik wil de club graag helpen om de volgende stappen te maken in haar ontwikkeling”.

 

Wij wensen Nassim heel veel succes en plezier komend seizoen in Zeewolde!

 

Technisch commissie