Skip to main content

Op zondag 28 Mei 2023 zien wij onze Engelse vrienden na 3 lange corona jaren weer terug. Wij vieren dan de 31euitwisseling tussen VV Zeewolde en Berwick Ranger Juniors. Een traditie die in de vorige eeuw is opgezet door Erelid Leen de Boer.

De organisatie voor een week vol voetbal, cultuur en plezier is al in volle gang. De eerste activiteiten zijn geboekt, de eerste teams worden benaderd en de eerste gastgezinnen zijn gevonden. In totaal zullen wij 44 spelers en 8 begeleiders verwelkomen op ons prachtige sportpark. De eerste dag zal traditioneel gezien in het teken staan van kennismaking met de gastgezinnen en een wedstrijd tussen de twee comités (met een beetje hulp natuurlijk).

Wat volgt is een week gevuld met activiteiten door het hele land en heel veel voetbal. In deze week worden vriendschappen voor het leven gesloten en herinneringen gemaakt die de jongens lang bij blijft. Vraag dit maar aan de jongens die vanuit Zeewolde een week naar Engeland zijn geweest.

Dit alles krijgen wij vanzelfsprekend niet voor elkaar met 5 comitéleden. Om dit een onvergetelijke week te maken hebben wij hulp nodig. Voornamelijk in de vorm van gastgezinnen. Daarom willen wij graag vragen of u uw huis een week voor twee van onze Engelse vrienden wilt openstellen. Zij komen aan in Zeewolde op zondag 28 Mei rond 12 uur en vertrekken zaterdag 3 Juni weer rond 10 uur. Meer informatie volgt wanneer wij dichter bij de uitwisseling komen.

Aanmelden kan door het sturen van een email naar zeewoldeberwick@gmail.com en vermeld daarbij jullie adres, telefoonnummer, het aantal gasten dat u wilt ontvangen en of u spelers of begeleiders in huis neemt.

Namens het gehele Berwick comite,

Robin Hoppen