Skip to main content
Clubcard VV Zeewolde

Vanaf zaterdagmiddag 1 april (en dat is géén grap) zal de Clubcard officieel worden uitgegeven aan onze leden en supporters van VV Zeewolde. De Clubcard van VV Zeewolde is een betaalmiddel in de kantine, maar kan ook worden gebruikt voor kortingen en acties bij sponsoren en winkeliers in het dorp.

Na ontvangst van de ClubCard kun je met de Clubcard afrekenen. Het enige dat je nog hoeft te doen is de ClubCard, met uniek nummer en CVC-code, te registreren en op te laden. Dit kan op 2 manieren:

Via de KNIP app (gratis te downloaden in de Appstore en Google Play Store)

Eerst registreren via je emailadres, vervolgens de aangeschafte ClubCard (met unieke code) koppelen. In 2 stappen opwaarderen via IDeal en de ClubCard is klaar voor gebruik!

De ClubCard kost éénmalig bij aanschaf € 10. Maar daarbij krijg je gelijk € 5 saldo terug als tegoed op deze betaalkaart! En met de kortingen en acties, ook in de kantine van VV Zeewolde, heb je de kosten snel terugverdiend!

Je kunt deze betaalkaart al VÒÒR 1 april a.s. aanschaffen door € 10 over te maken naar VV Zeewolde NL59 RABO 0112 5755 44 onder vermelding van je NAAM. Je bent dan verzekerd van een ClubCard en je naam kan vooraf al worden gekoppeld aan je unieke kaartnummer.

Als je je huisadres bij de omschrijving toevoegt, sturen we de kaart per post toe (heeft geen voorkeur). Vanaf 1 april, ’s middags, is de kaart verkrijgbaar in de kantine van VV Zeewolde.

Vanaf 1 april zal ook een uitgebreide toelichting over gebruik en mogelijkheden van de ClubCard op de website worden geplaatst.