Skip to main content
Vorige week kreeg ik een appje van de Haarlemmer olie van VVZ (sorry Nico, Nico en Andries). Hij had geen stukkie ontvangen en maakte zich zorgen om mij. Ik vertelde dat ik afgelopen weekeind in Harns was om inspiratie op te doen. Geen zorg volgende week ga ik compleet los.

Dus het voetbal gemist. Ik las het 2e gewonnen met 2 vingers in de neus en het 1e met 0-3 tegen Oene. Ik begreep dat de tractor met kar al geregeld is. Martin had ons gered las ik. Nou dat werd tijd. VVZ heeft wat met keepers Martin versloeg het team van Joustra met de winnende. Butsie scoort regelmatig in het 2e de mooiste treffers. Roy nu in het 6e staat al bovenaan in de topscorerslijst (hoge woordwaarde bij scrabble). Wat niemand weet is dat de Haarlemmer olie, nu secretaris, scheids, manus van alles ook een keer op bank heeft gezeten als inval kieper bij het 1e. Een te bescheiden topper die gozer. Ik vond het wel jammer dat hij in de oefenwedstrijd van het 1e een tegenspeler geel gaf omdat hij zei “zat het haar voor je ogen”.

Bij JO 19 was een zware knie blessure bij een speler die ik ooit een keer had bestempeld als  “pupil van de week” (sorry nog daar voor). Kruisband, meniscus werd geopperd. Donderdag effe Michel geappt gehoopt werd op een knie band. Beterschap van mijn kant “kleine”. Ik moet zeggen dat ik maatschappelijk gezien dreig af te haken. Je hebt een cluppie die op een weg gaat zitten (voor het goede doel), je hebt een cluppie die dreigt de Rabo kantoren te sluiten en je hebt een cluppie die een vereniging sloopt (hier bedoel ik niet de supporters).

Ik ben van de tegenpartij maar het doet mij zelf zeer hoe een club de vernieling wordt ingejaagd. Effe het FD gelezen. De voorzitter van de raad van commissarissen Pier “ beeldvorming, beleving, rolzuiverheid, signalen herkennen, het vormgeven van een proces , het toetsen van processen, de voetbalinhoudelijke toets, het bemensen van de positie op het veld, het waarborgen van sportieve prestaties en hoe governance werkt (betekenis het besturen van een beursgericht bedrijf).  Antagonistische narcisten zijn het.

Wat ben ik blij en prijs me gelukkig met onze voorzitter. Ik wacht nog wel effe 2 oktober af wat hij te zeggen heeft. Zaterdag eerst maar eens kijken bij de jeugd om een uur of 09.00 hoop ik. Er schijnt daar een nieuw talent te lopen. Dan naar het 2e en de klapper het 1e. Ik hoef niet opgehaald te worden. Ik loop wel. N.b. Pier is afgetreden tijdens het schrijven ven het stukkie. Ik heb het al een keer geschreven “blij dat die opgedonderd is”.