Skip to main content
Erwin Duits wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe keeperstrainer van de A-selectie. Hij volgt hiermee Sjoerd Rijper op. Op verzoek van Erwin stelt hij zichzelf op eigen wijze voor via een ingezonden brief:

 

Hoi voetbalvrienden met een blauw wit hart,Voor wie mij nog niet kent een korte introductie.Mijn naam is Erwin Duits en ik ben 34 jaar oud. Op 3 jarige leeftijd ben ik in Zeewolde komen wonen en op 6 jarige leeftijd bij deze mooie club komen voetballen.Vanaf mijn 15e ben ik op de goal terecht gekomen en dit bleek voor mij een goede keuze.Als keeper heb ik na mijn start bij VV Zeewolde een jaar voor Jong FC Omniworld gespeeld. Ook heb ik bij diverse mooie clubs in het amateurvoetbal als SDC Putten, Berkum en Nunspeet mogen spelen.Als keeperstrainer heb ik ervaring op mogen doen bij NSC (1e klasse en hoofdklasse, 2 seizoenen) en CJVV (3e en 2e klasse, 3 seizoenen).Ik ben enorm enthousiast dat ik als keeperstrainer bij Zeewolde terug mag keren.Vanaf komend seizoen mag ik de keepers van het 1e en 2e elftal en die van de O19-1 trainen en de staf van het eerste elftal versterken.Naast deze rol ben ik al actief als TC-lid en Keeperscoördinator bij de club. Als trotse vader mag daarnaast ook nog mijn zoon op de zaterdag coachen bij de jo-7.Ik kijk enorm uit naar het nieuwe voetbalseizoen maar hoop uiteraard ook op een mooi einde van dit seizoen!Ik wens de spelers, staf en alle supporters veel succes toe in de nacompetitie.Tot snel in de kantine of langs het veld!Erwin Duits

Langs deze weg willen wij Sjoerd hartelijk danken voor zijn inzet en grenzeloze energie en Erwin ontzettend veel succes en plezier wensen in zijn nieuwe rol!

Technische Commissie