Skip to main content
De komende dagen zullen wij de laatste drie nieuwe spelers presenteren die de selectie van VV Zeewolde 1 komen versterken voor het seizoen 2023-2024! 

Gezien het vertrek van een drietal spelers en de wens van de staf en TC om de groep in aantallen groter te maken (bredere selectie), zijn deze versterkingen meer dan welkom. Tevens zullen er nog twee talentvolle spelers uit de opleiding worden doorgeschoven. Hierover later mee! 

Zeewolder Davinson Sanchez 

Trots zijn wij dan ook dat Jonas Katshima de derde versterking zal zijn voor VV Zeewolde voor het nieuwe seizoen. Na de dubbelslag met Nassim el Ablak en Karim Arzini bij DVS’33, zal ook Jonas vanaf de voorbereiding op sportpark de Horst te zijn bewonderen. 

Jonas (24), centrale verdediger, brengt ondanks zijn leeftijd al flink wat ervaring met zich mee. Als jonge speler brak hij al vroeg door bij Sparta Nijkerk in het eerste.  

Jonas deelt de ambitie die Zeewolde onderschrijft en kijkt er naar uit om volgend seizoen zijn bijdrage in het hart van de defensie te leveren. 

In het veld omschrijft hij zichzelf als een pure winnaar, een speler die leiderschap meebrengt en meedogenloos in de duels.
Gezien het wegvallen van Maurizio Sleurink (stopt met voetballen) en Alexander Sijtsma (Go Ahead Kampen) denken wij met Jonas een gewenste en noodzakelijke toevoeging te doen aan de selectie.
De andere centrale positie zal intern worden opgevangen.  

Wij wensen Jonas veel succes en plezier in het nieuwe seizoen! 

Technische Commissie