Skip to main content
Rayan el Atmani maakt in het nieuwe seizoen de overstap naar VV Zeewolde. Met het aantrekken van Rayan heeft de technische commissie snel kunnen inspelen op het plotselinge vertrek van Tom de Boerdere naar Spanje. Rayan is hiermee de laatste versterking. De wens was een creatieve talentvolle buitspeler, bij voorkeur jong en zeer hongerig om zich via het eerste elftal van Zeewolde te laten zien. Wij zijn dan ook erg blij dat Rayan de overstap maakt van onze BVO partner Almere City FC en kijken uit naar zijn komst.

 

Rayan, opgegroeid in Amsterdam, waar hij als jeugdspeler op landelijk niveau gespeeld heeft bij Zeeburgia en AFC, speelde zogezegd afgelopen seizoen in Almere. Hij omschrijft zichzelf als een speler met een individuele actie en wil altijd de bal hebben. Wij kijken uit naar zijn komst en hebben veel vertrouwen in de selectie voor het nieuwe seizoen. Een uitstekende groep met veel kwaliteit, ook in de breedte! Een handenbindertje! Rayan = READY!

Vertrek Tom de Boerdere
De komst van Rayan heeft alles te maken met het vertrek van Tom de Boerdere. Tom heeft onlangs aangegeven zich een jaar lang volledig op zijn padel carrière te storten en gaat wonen en werken in Spanje om daar op hoog niveau te kunnen trainen.

De technische commissie gunt Tom deze stap van harte en hij neemt dan ook met pijn in het hart (tijdelijk) afscheid van VV Zeewolde. Wij wensen Tom het allerbeste en hopen dat hij zijn padel-droom op deze wijze kan verwezenlijken!