Skip to main content

VV Zeewolde en ING gaan opnieuw een samenwerking aan voor 3 jaar. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. ING sponsort in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen, waarvan VV Zeewolde er een is. VV Zeewolde is blij met het vertrouwen van ING om de komende 3 jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. Al sinds 2014, nu al 9 seizoenen, is ING betrokken bij onze club.

Penningmeester Jan van Middelaar: ”We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij in Zeewolde al meer dan 1.200 leden (en vele supporters) van mooi voetbal laten genieten. Wij stellen onszelf ten doel om aan iedereen een welkome voetbalomgeving te bieden met ruimte voor prestatie en plezier. Door deze 3-jarige samenwerking worden we enorm gesterkt in onze financiële gezondheid, en geeft het bovendien de ruimte om de club te ontwikkelen op het gebied van kwaliteit, van begeleiding en duurzaamheid. Belangrijke focus is daarbij het meiden- en vrouwenvoetbal. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING: “Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen”. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal en in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal. Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het “Niemand Buitenspel programma” om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben”.

VV Zeewolde heeft met een aantal vrijwilligers het project “VVZ Maatje” geïntroduceerd. “Daarin is de samenwerking met VV Zeewolde en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” aldus Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.