Skip to main content

Van 23 september tot en met 10 oktober 2023 bruist Zeewolde, dankzij de inspirerende initiatieven van de ZeewoldeSamen coalitie.
We laten een frisse wind waaien door ons prachtige dorp met een reeks mooi ontmoetingsevenementen die perfect aansluiten bij de nationale Week tegen Eenzaamheid.
Op de site van Zeewolde voor elkaar (https://www.zeewoldevoorelkaar.nl/zeewoldesamen) staat het programma vermeld met diverse activiteiten.

Voor veel mensen is samen zijn vanzelfsprekend, maar toch kent een groep in Zeewolde eenzaamheid. Soms is het door fysieke problemen niet meer mogelijk om vrienden of familie te kunnen zien.

Soms speelt het niet hebben van geld een rol en is het moeilijk om onder de mensen te komen. Op zaterdag 30 september staan we daarbij stil, tijdens de week van de eenzaamheid.

VVZ Maatje (VV Zeewolde) en Flevo Finance/RegioBank nodigen u van harte uit voor een voetbalwedstrijd op Sportpark de Horst.
Onder het genot van een hapje en een drankje kijkt u samen naar een wedstrijd van ons eerste elftal. Ze spelen dan tegen Zwolsche Boys.

Voor mensen die zich moeilijk kunnen verplaatsen is er gelegenheid om opgehaald te worden. Hiervoor gebruiken de Ecokar van Puur Zeewolde.

De wedstrijd begint om 15:00 uur. U wordt circa 14:00 uur opgehaald en rond 17:15 uur wordt u weer naar huis gebracht.

Heeft u zin in een gezellig middagje uit? Meld u aan via Welzijn Zeewolde tel: 036 -522 4655 of email: welzijn@zeewolde.nl.